10 December 2012

Happy Holidays!

Het einde van het jaar is weer in zicht! Jeez, het gaat allemaal veel te snel. Happy Holidays iedereen...
By the way...wat vinden jullie van onze nieuwe family pic!
Sedert begin deze maand staat de kerstboom er; we waren er eens vroeg bij dit jaar. Ik wou zo graag een echte kerstboom - die zijn toch wel stukken mooier dan hun plastieken broertjes en zusjes en die ruiken ook zo goed - maar de regen heeft er een stokje voor gestoken en ik zag het al helemaal niet zitten om in de regen een boom te gaan kiezen. Soit, Zoe en Elise vonden het helemaal niet erg zolang ze maar de boom mochten versieren. Onze kleine Pickle geniet ook van de kerstsfeer in huis...
Op school zijn de kids zich aan het klaarmaken voor hun Xmas party deze week. Vorige week woensdagavond konden wij al genieten van de jaarlijkse kerstvoorstelling op school.

(Zoe haar BFFs - best of friends- zijn het jongetje in de zwarte trui rechts van Zoe, Ryder en Grace, het tweede kindje links van Zoe)

De weken vliegen hier precies voorbij! De laatste 3 weekends heeft Zoe al telkens een verjaardagsfeestje gehad waar ze naartoe moest, wij proberen ons klaar te maken voor onze kersttrip naar Big Bear, en we moeten onderhandelen met Santa over de cadeautjes die hij dit jaar al dan niet moet leveren ten huize Sercu. Zoe heeft in haar speelgoedmagazine duidelijk aangeduid wat ze wil...Bijkomend probleempje is dat Santa dit jaar de kids zal moeten vinden in Big Bear, de geschenkjes moeten dus makkelijk vervoerbaar zijn.
Hopelijk hebben we sneeuw in Big Bear; de kids en daddy zijn volledig uitgerust en ik moet nog een paar dingen hebben. Nog efkes...we zien het volledig zitten!

No comments: